вівторок, 13 березня 2018 р.

Усім жінкам присвячується...

Весна — найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, зодягаючись у зелень; гаї перегукуються голосним пташиним співом. Напередодні свята ніжності, жіночності та краси сильна половина Мостиська Другої ЗОШ І-ІІ ст. подарувала концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня. Хлопці привітали тих, які навчають, прибирають, готують смачні обіди та просто сидять за однією партою і радують очі щодня - найчарівнішу половину людства, жінок та дівчат. 
Долучитись до привітань взялись учні 5-9 класів. В кожного було своє завдання: Костик М. та Магдяк О. вітали красивими словами, випускники - піснею, танцем та сценкою "Один день з життя жінки", Плахта Р. та Чиж О. розіграли сценку "Вперше за кермом", Гульцьо Б., Плахта Д. та Стоколос Н. хотіли показати всю любов та піклування у сценці "Бабуся і внук", а дівчата порадували нас святковим піснями. 
Весь концерт супроводжувався веселою музикою. У залі лунав щирий сміх та подив. Пам'ятайте, що лише жінка може своєю любов’ю і чарівністю огорнути весь білий світ. Дбайте про тендітних жінок, адже вони бережуть увесь рід людський!


















Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...