четвер, 18 жовтня 2018 р.

День учнівського самоврядування....на один день учні стали вчителями

Картинки по запросу день учнівського самоврядування
Самоврядування – один із головних принципів діяльності учнівської спільноти. Суть його полягає у реальній участі дітей в управлінні класу, школи. Досвід багатьох років доказує, що саме учнівське самоврядування – це не лише самостійне вирішення різноманітних питань, а й самостійне виконання, проведення, планування різноманітних заходів, відповідальність за яких несуть самі лідери – учні. Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Ось чому головне завдання школи – знайти і підтримати учнівську молодь, чия життєва позиція спрямована на активну участь у громадському житті. Самоврядування школярів – необхідний компонент змісту сучасного виховання особи.
09 жовтня 2018р. в школі - відбувся День шкільного самоврядування. Цього дня учнівзяли на себе обов’язки учителів.
Разом з учнями був складений розклад уроків, виховних годин, бесід, що проведуть учні;обговорені форми та методи роботи на цей день.
Напередодні учні 9 - го класу були ознайомлені з планом роботи на День самоврядування. Усі вчителі школи надали допомогу учням у підготовці та проведенні Дня самоврядування: написання поурочних планів, підбір матеріалів та проведення виховних годин.
Цього дня в школі, як за звичай, панували злагода, порядок та дисципліна. Класні керівники були присутні в класах на окремих уроках, перервах. Провели виховні години та бесіди, перевірили готовність учнів до уроків (зошити, щоденники, підручники, виконані домашні завдання).
За відгуками учителів школи усі уроки було проведено на високому та достатньому рівні.






Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...