четвер, 18 жовтня 2018 р.

ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

    
О рідний, любий вчитель наш ласкавий, 
Дбайливий друг наш з юних літ.
 Ми вам слова принесли величаві 
І наш учнівський радісний привіт.

    Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у Мостиська Другій ЗОШ . Заздалегідь учні готують привітання, пісні, конкурси та жарти.
       День у школі розпочавсь з привітання вчителів: звучала гарна музика, учні вітали вчителів віршами та квітами.
    Приємною нотою в цей день став виступ 9 - го класу.   Учні співали, танцювали,  ворожили, показували смішні сценки, робили пародії, розповідали смішні історії, підготували цікаві конкурси для вчителів.  Дев`ятикласники  підготували також цікаве інтерв`ю з вчителями, а також відео з привітаннями  та побажаннями.
     Атмосфераера цього дня для всіх вчителів школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.




Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...