вівторок, 26 лютого 2019 р.

"Зустріч Зими з Весною"

        Виховний захід "Зустріч Зими з Весною"  ММО Волицької  сільської ради, проведений у 4 - му класі вчителем Колеснікович Світланою Адамівною.

        15 лютого християнська  Церква  вшановує  урочистим Богослужінням одне з найбільших свят  – Стрітення Господнє. Відзначають його в пам’ять про те, як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа  на 40-й день після народження.
        За народними повір’ями цього дня Зима зустрічається з Весною. Так було і в 4 - му класі Мостиська Другої ЗОШ.  Вчитель при безпосередній допомозі четвертокласників підготували і провели виховний захід "Зустріч Зими з Весною" .Лунали вірші і пісні-замовляння на добро та тепле літо. Учні  прославляли Пресвяту Богородицю і Божого Сина, прогнали Зиму і закликали Весну.
Школярі, вчителі  та гості отримали весняний настрій та багатющу порцію позитиву, що сьогодні є надзвичайно важливо.
Мета. Ознайомити дітей з народними звичаями, з народними обрядом Стрітення, особливостями святкування, розвивати інтерес до історії, звичаїв народу, почуття прекрасного, естетичний смак, виховувати любов до свого народу, до прекрасного: поезії, музики, природи; виховувати любов і бережливе ставлення до природи.; збагачувати словниковий запас учнів.





x

Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...