пʼятниця, 30 листопада 2018 р.

Зупинимо СНІД - доки він не зупинив нас!!!


   
З метою протидії  поширенню  наркоманії, боротьби з незаконним обігом  наркотиків, профілактики ВІЛ – інфікування, попередження дискримінації  ВІЛ - інфікованих,   у Мостиська Другій ЗОШ І - ІІ ст. було заплановано  та проведено  комплексні заходи, а саме:
Вчитель початкових класів Жук Г.І підготувала годину спілкування  для 3 класу «СНІД – хвороба душі», шкільний психолог підготувала  презентацію - «Збережи себе для майбутнього».
Педагог - організатор провела  бесіду  «СНІД – не передається через дружбу». Учням  було надано рекомендації для застереження від зараження ВІЛ. 
Вчитель основ здоров"я провела   класну годину  «Азбука СНІДу»для учнів  8 -го класу
З учнями 9 класу була проведена класна година на тему «СНІД – чума XXI століття»
 Основним завданням вчителів було донести до учнів школи наступне:  що СНІД – одна з найважливіших проблем, з якою зіткнулося людство в ХХ столітті і з якою ми увійшли в ХХІ століття. Стрімко зростає кількість інфікованих і померлих від СНІДу людей. Багато вже відомо про цю хворобу, але панацеї в світі ще від неї ніхто не знайшов. Діти  зрозуміли, що ВІЛ/СНІД може загрожувати всім, але якщо людина дбає про своє здоров’я,  веде здоровий спосіб життя, живе за законами моралі, має міцну сім’ю, ризик заразитися ВІЛ стає мінімальним. Вже створено ефективні ліки, які на тривалий час гальмують розвиток цієї страшної хвороби. Людство сподівається у недалекому майбутньому вилікувати її назавжди.

Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...