пʼятниця, 18 травня 2018 р.

Свято матері "А нумо, мами!"

        Надзвичайно теплими, по-домашньому затишним відбулjся святj до Дня матері 11 травня 2018 року у Мостиська Другій ЗОШ І-ІІ.
        Педагог-організатор, Давидович І.П., класний керівник 5 класу, Плахта К.П. та музичний керівник Салук Г.М.  створили для мам  казкову телепередачу «Малятко» . Учні розказували поезії, прогнозували хороший настрій, танцювали, співали та розказували смішні історії. Також наші гості приймали участь у конкурсах: «Чи знаєте Ви свою дитину» та «Впізнай свою маму». В кінці програми найстарші діти нашої школи приготували відео-привітання в якому діти розказали, що для них означає слово «мама».
        Символічне свято Божої Матері, Матері – України і рідної – найдорожчої неньки було заквітчане рожевими маками, оспіване у колискових піснях, прославлене у віршах про солодкі мамині вуста, сонячну світлу посмішку, віддану любов, лагідні мамині руки, про мамині сивини і очі-зорі, про золоте і щире мамине серце .
         Нічого світлішого за маму та важливішого за родину у людини не може бути – про це з вдячністю говорили всі учасники заходу.











Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...