вівторок, 10 квітня 2018 р.

Великодній настрій

     Ми живемо у чудовій країні, яка називається Україною. Цей край із чарівною природою, своїми звичаями, традиціями, а також працьовитими, щедрими, гостинними людьми. А ще ми маємо свої чарівні свята, пов’язані з Ісусом Христом. Ось і зараз ми святкуємо Великдень – свято Воскресіння Ісуса Христа. А воскрес він якраз в пору воскресіння і пробудження природи.
   Протягом тижня учні старанно готувались до свята, щоб і наша шкільна родтина змогла відчути свято. Одним із символів Великодня - є писанка.Яйце — це символ життя, весни, сонця, символ Воскресіння Христа. У момент воскресіння Христа каміння на Голгофі перетворилося на червоні яйця. Школярі 5-9 класів на чолі з вителем образотворчого мистецтва та трудового навчання Бук Г.М., зробили виставку великодніх робіт "Котися, писанко!", де було представлено різні види роботи. Вчитель початкових класів Мицак Н.В. разом зі своїми першачками виконали аплікації "Моя писанка". Педагог-організатор, Давидович І.П., з випускниками школи прикрасили подвір'я школи макетом писанки. 
    Отож, вітаємо всіх вічними словами, що несуть усім Світло та Добро, :
-  Христос Воскрес!
-  Воістину Воскрес!






Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...