пʼятниця, 13 квітня 2018 р.

Обережно! Пожежі!

Щороку навесні з настанням потепління починається справжній пекельний бум: горить суха трава та листя.
Останніми роками спалювання навесні сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття перетворилося на справжнє екологічне лихо.
До школярів Мостиська Другої ЗОШ І-ІІ ст. 11 квітня 2018 року з важливим повідомленням завітав заступник лісничого Мостиського лісництва Швед В.С.
Пан Віталій розповів про значення зелених насаджень, лісу та яку шкоду може нанести людина «легеням Землі». Він наголосив, що спалювання сухої трави може призвести до виникнення пожеж, наслідки яких можуть бути фатальними. Вогнем знищується не лише суха рослинність, а й гинуть комахи та дрібні тварини. На жаль, люди, які так чинять, або не розуміють усю небезпеку, до якої може призвести їхні дії, або просто ігнорують усі вимоги пожежної безпеки. А за це можна понести кримінальну відповідальність – від мінімального штрафу до увязнення.

Давайте спробуємо зберегти наше село від масових пожеж! Будьте пильними і уважними до себе та оточуючих вас людей! Давайте запобігати вогняному лиху разом! Адже ми знаємо, що не Земля належить нам, а ми належимо Землі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...