вівторок, 10 квітня 2018 р.

Хресна дорога

Час посту, час роздумів над Христовими страстями, над Його великими стражданнями, що їх переніс з любові до нас! Ісус сказав: «Прийдіть до мене всі втомлені і обтяжені і я заспокою вас».
Саме в цей час Великого посту у Мостиська Другій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася Хресна дорога для молоді, яку підготували лідери учнівського самоврядування разом з вчителем основ християнської етики Cалук Галиною Миронівною.
На цій хресній дорозі молодь просила в Ісуса Христа допомоги, щоби могти перенести усі випробування, що чекають на них, просила у Нього сили, щоби вистояти у часі спокуси, а також просила у Нього любові, аби могти Його наслідувати до кінця.
З духовними настановами до учнів звернувся о.Володимир Красуцький, наголосивши що через біль і сльозу ми стаємо кращими, милосерднішими, через біль ми можемо пізнати біль Христа, біль ближнього свого. Через біль і сльозу серце по-іншому світ бачить. І не хочеться такому серцю бути красивим, аби лише красиво виглядати і світ спокушати, не хочеться мудрувати, аби мудро виглядати, а хочеться такому серцю світити сонечком під небесами, аби і світу, і людям, і Богові було любо і мило від сві-тла і тепла його.






Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...