понеділок, 26 лютого 2018 р.

Акція "Білі журавлики"

Старшокласники Мостиська Другої ЗОШ І-ІІ ступенів 20.02.2018 року взяли участь у акції «Якби не війна» у Народному домі м.Мостиська. Вони прослухали розповіді про героїв і мали змогу побачити світлини, після чого переглянули художній  фільм «Кіборги».
21.02.2018 року за круглим столом учні 9 класу обговорювали свої враження і емоції від вчорашнього дня. З їхніх слів і думок було зрозуміло, що діти зараз швидко дорослішають і свідомо розуміють, хто такий гідний громадянин України.
Кожен з учасників круглого столу міг поділитись короткою історією життя двох-трьох героїв. Таким чином, діти могли зрозуміти, що це проста розповідь про повсякденне життя звичайної людини, яка не боялася і захищала нас від ворогів і за це поплатилася життям.
Після цього учні в пам'ять про героїв вирішили організувати акцію «Білі журавлики», метою якої було вкотре згадати про героїв. У коридорі школи розмістили стенд, де кожен міг зробити паперового журавлика, символа Небесної Сотні, і розмістити на гілочці, вклавши свою частиночку памяті.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

СВЯТО ВЕСНИ

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і р...